Benthe
/ Blog

Benthe’s Project

Hoihoi,

Ik ben het, Benthe. Vandaag mag ik weer wat vertellen over hoe het gaat. Dat komt omdat ik een supergaaf idee heb waar ik hulp voor nodig heb. Ik moet binnenkort weer naar het ziekenhuis. In Boston. Dat vind ik best heel erg spannend. Maar ik ben wel heel benieuwd hoe het Ronald McDonaldhuis daar eruit ziet. En toen ik het met mijn moeder daarover had bedacht ik me ook weer wat mijn idee is.

Ronald McDonaldhuis

Mijn idee heeft namelijk te maken met het Ronald McDonaldhuis. In dat huis logeren allemaal kinderen die heel erg ziek zijn. De meesten zijn nog veel zieker dan ik. En soms gaan ze daar ook dood. Dat heb ik ook een keer meegemaakt maar niet in Boston. Als ik naar het ziekenhuis moet neem ik mijn popje Tukkie mee. Dat doe ik al vanaf dat ik haar heb. Tukkie is super oud en ze ziet er daarom ook niet meer zo goed uit. Maar toch neem ik haar elke keer mee. Ik vind het heel fijn als ze bij me is want daardoor voel ik me sterker en als ik bang ben troost ze me. En daarom wil ik graag dat mijn moeder en de andere mensen van Stichting Benthe me helpen met mijn idee. Ik zou namelijk zo graag aan alle kindjes in het Ronald McDonaldhuis en het ziekenhuis een pop of knuffel willen geven die ze kan helpen als ze daar zijn.

Ontwerpen

Ik heb zelf een paar ontwerpen gemaakt maar de stichting heeft ook een ontwerp. En ik zou het super vinden als van die ontwerpen poppen en knuffels gemaakt worden die ik dan kado kan geven aan die zieke kinderen. De mensen van Stichting Benthe hebben al gevraagd hoe duur het is om die poppen en knuffels te laten maken maar er is geen geld om ze ook echt te laten maken. Want het geld dat er is moet gebruikt worden om het ziekenhuis te betalen. Maar ik wil dit toch heel graag doen. En daarom mag ik nu zelf een actie op de website zetten. Een actie om deze poppen en knuffels te kunnen laten maken.

Ik hoop dat heel veel mensen mij willen helpen door mijn idee te sponsoren en hier geld voor te geven. Want dan kan ik al die kinderen een pop geven die ze altijd kan steunen als ze in het ziekenhuis of in het Ronald McDonaldhuis zijn. Ik hoop dat iedereen die dit leest geld gaat geven en aan iedereen die ze kennen gaat vragen om ook geld te geven. Want dan kunnen we samen heel veel poppen en knuffels weggeven. En daar word ik blij van maar nog belangrijker is dat daar heel veel zieke kinderen blij van worden. Dank je wel!

Liefs, Benthe

Noot van het bestuur:

Wilt u ons helpen deze wens van Benthe uit te laten komen door ons bijvoorbeeld te sponsoren? Dat kan door geld over te maken op rekeningnummer NL48 ABNA 052 33 97 119 t.n.v. Stichting Benthe. Alvast bedankt voor uw hulp!

Stichting Benthe

 /  Blog

Schaduwbestaan

Sirolimusstudie Sinds we met sirolimus gestart zijn, een half jaar geleden, zijn we afwisselend wekelijks, om de week en iedere maand naar Nijmegen heen en weer gereisd voor controles, bloedonderzoek…

Benthe

 /  Blog

Benthe’s Project

Hoihoi, Ik ben het, Benthe. Vandaag mag ik weer wat vertellen over hoe het gaat. Dat komt omdat ik een supergaaf idee heb waar ik hulp voor nodig heb. Ik…

grote en kleine doelen

 /  Blog

Kriebels

Het duurt niet meer zo heel lang en dan ga ik naar Boston. Ik vind het heel spannend en vooral nu er een nieuwe president is. Ik ben bang dat…

Stichting Benthe - Knokken tegen Lymfatische malformatie

Help ons doel te bereiken

Doneer

Om alle benodigde behandelingen van Benthe op korte en lange termijn te kunnen bekostigen heeft Stichting Benthe jouw hulp en de hulp van bedrijven hard nodig. Help om Benthe weer gewoon kind te laten zijn.

Doneer