grote en kleine doelen
/ Blog

Kriebels

Het duurt niet meer zo heel lang en dan ga ik naar Boston. Ik vind het heel spannend en vooral nu er een nieuwe president is. Ik ben bang dat hij ons er niet in laat of dat er iets gebeurd omdat hij van die enge ideeen heeft.

Mama zegt dat we gewoon het land in mogen en dat er bij ons vast niks engs gebeurd. Ik hoop dat ze gelijk heeft…. Ik vind het heel erg dat hij zoveel natuur wil vernielen. En dat hij niet gelooft dat het klimaat veranderd. Ik vind het heel stom dat hij een muur wil gaan bouwen. Omdat als hij dat doet hij heel veel natuur en diersoorten zal vernietigen.

De stad in

We gaan ook de stad verkennen. Dat lijkt me echt heel leuk. Boston is een stad met veel geschiedenis en daar ben ik heel erg in geïnteresseerd. Het ziekenhuis in Boston is enorm groot. Ik ben wel erg bang dat ik pijn ga krijgen. Of ziek wordt. Ik vind het erg leuk dat een Amerikaanse vriendin van mijn moeder ons al wat verteld heeft over de stad. Ik hoop dat we haar gaan ontmoeten als we daar zijn. Ik wil zelf ook graag dokter worden en kinderen genezen. Het liefst kinderen met hetzelfde als ik of die kanker hebben.

Ik hoop dat ik een medicijn ga ontdekken als ik dokter ben. Ik zou het ook heel gaaf vinden om in Boston te gaan studeren. Er is daar een super goede school voor artsen; Harvard. En misschien kan ik dan tijdens mijn studie daar in het ziekenhuis gaan werken. Ik wil graag opereren als ik dokter ben. Ik wil ook graag als mijn patiënten in de uitslaapkamer liggen ze daar bezoeken en een drankje geven waardoor ze zich heel snel beter voelen.

Anderen kinderen helpen

Ik wil graag over de hele wereld kinderen beter maken en opereren. Ook kinderen die geen geld hebben om naar de dokter te zijn. En ik wil dan graag andere dokters leren hoe ze hetzelfde kunnen doen als ik dan doe. Ik zou elk kind dat ik moet opereren mijn zelf ontworpen knuffel en lappenpop geven. Maar gratis dan. Eigenlijk zou ik dat nu ook al heel graag willen doen. Het is stom dat alles zoveel geld kost.

Ik heb hele lieve vriendinnen. Ze zijn heel aardig en heel sociaal. Ze willen ook graag andere kinderen helpen. Wij steunen elkaar en willen ook andere kinderen steunen. Ik vind het heel zielig dat er heel veel kinderen niet naar school kunnen. En dat er zoveel kinderen zijn die moeten vluchten. Die kinderen kunnen ook niet naar school. Sommigen hebben geen huis meer en die kennen ook de taal niet. Er zijn ook zoveel mensen die een hekel aan vluchtelingen hebben. Dat snap ik gewoon niet. Die mensen kunnen er niets aan doen dat ze weg moeten.

Respect voor elkaar

En zo leuk is het niet om alles achter te moeten laten om dagen en weken te moeten lopen. En dan komen ze ergens waar ze de taal niet kennen. En geen vrienden hebben. Geen huis en geen eten. Alleen maar omdat er mensen zijn die perse de baas willen spelen en geen rekening met anderen houden. En dan oorlog gaan voeren. Ik wou dat er nergens meer oorlog was. Dat mensen gewoon respect hadden voor elkaar en niet allemaal hun zin willen doordrukken.

Stichting Benthe

 /  Blog

Schaduwbestaan

Sirolimusstudie Sinds we met sirolimus gestart zijn, een half jaar geleden, zijn we afwisselend wekelijks, om de week en iedere maand naar Nijmegen heen en weer gereisd voor controles, bloedonderzoek…

Benthe

 /  Blog

Benthe’s Project

Hoihoi, Ik ben het, Benthe. Vandaag mag ik weer wat vertellen over hoe het gaat. Dat komt omdat ik een supergaaf idee heb waar ik hulp voor nodig heb. Ik…

grote en kleine doelen

 /  Blog

Kriebels

Het duurt niet meer zo heel lang en dan ga ik naar Boston. Ik vind het heel spannend en vooral nu er een nieuwe president is. Ik ben bang dat…

Stichting Benthe - Knokken tegen Lymfatische malformatie

Help ons doel te bereiken

Doneer

Om alle benodigde behandelingen van Benthe op korte en lange termijn te kunnen bekostigen heeft Stichting Benthe jouw hulp en de hulp van bedrijven hard nodig. Help om Benthe weer gewoon kind te laten zijn.

Doneer